Skip to content

TESTIMONIALS

Remedial Teaching Den Haag

Als uw kind last heeft van leerproblemen, dan is het soms lastig om dat op een goede manier aan te pakken. U kunt namelijk niet gewoon zeggen dat er meer huiswerk gedaan moet worden of iets dergelijks. Zeker als er ook nog andere problemen of angsten spelen zoals faalangst, kunt u af en toe met de handen in het haar zitten wat betreft de resultaten op school. Als u dit herkent, kunt u ons inschakelen voor remedial teaching in Den Haag. Uw kind krijgt bij onze remedial teaching in Den Haag individuele aandacht die ervoor zal zorgen dat uw kind toch gemotiveerd raakt om aan het werk te gaan. Ons motto is hier weer goed toepasbaar: “Wiens nieuwsgierigheid en plezier wordt gewekt, leert vanzelf.”

Waarvoor kunt u gebruikmaken van onze remedial teaching in Den Haag?

Onze remedial teaching in Den Haag is dus vooral bedoeld voor kinderen die het erg lastig vinden om te leren of andere problemen hebben die dit er allemaal niet makkelijker op maken. Wij kunnen dan zeker goed helpen bij kinderen die moeite hebben met rekenen, maar ook kinderen die juist meer hulp kunnen gebruiken bij taal kunnen wij vaak helpen met onze remedial teaching in Den Haag. Zo kunnen wij de spelling aanpakken, maar ook helpen met lezen. Zowel begrijpend als technisch lezen kunnen wij uw kind aanleren door middel van remedial teaching in Den Haag.

Hoe werkt onze remedial teaching in Den Haag?

Het belangrijkste aspect van onze remedial teaching in Den Haag is het feit dat we echt persoonlijk samenwerken met uw kind. Door deze individuele aandacht en hulp kunnen wij u verzekeren dat wij alles uit uw kind halen. Verder werken we met de leermethodes die ook op school gebruikt worden. Zo valt alles wat uw kind bij onze remedial teaching in Den Haag leert gemakkelijk te gebruiken op school. Daarnaast ligt er ook focus op het ondersteunen van de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling. Ook stellen we een individueel stappenplan op, waardoor we nog beter kunnen bepalen wat wel en niet werkt en hoe we verder kunnen met uw kind.

kamer1

Interesse in onze remedial teaching in Den Haag?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak voor remedial teaching in Den Haag. Dan kunnen we rustig kennis maken met u en uw kind en kijken wat we voor uw kind kunnen betekenen. We hopen u snel te kunnen helpen.