Skip to content

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Arnout van Weelde, MA

Tijdens mijn middelbare school periode heb ik zelf kunnen ervaren wat de voordelen en toegevoegde waarde is van huiswerkbegeleiding. Bij de huiswerkbegeleiding merkte ik dat ongemotiveerde leerlingen goede resultaten behaalden door ze te begrenzen en op hun verantwoordelijkheid aan te spreken. Later toen ik als student op een huiswerkbegeleiding werkte paste ik deze methode zelf toe. De kinderen waardeerden dat en hierdoor kon ik zelfs de minst gemotiveerde kinderen voorruit helpen.  

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik een Master kunstgeschiedenis succesvol afgerond. 

Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik gewerkt bij het veilinghuis Christie’s. Daarna ben ik actief geweest in de kunsthandel en heb ik een aantal jaar gewerkt als conservator voor Stichting W.O.J. Nieuwenkamp.

Op sportief gebied ben ik zeer fanatiek als tennisser. Al ruim 10 jaar speel ik op landelijk niveau. Door mijn tennis op deze manier te beleven heb ik veel discipline ontwikkeld. In de loop der jaren heb ik veel lessen en clinics gegeven en hierdoor heb ik ervaring op gedaan met het begeleiden van kinderen. 

.

arnout

Jaap

Hoi, ik ben Jaap Geenen en ik ben in de tweede helft van de zeventig. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een kleindochter. Vijftig jaar geleden studeerde ik af als Bedrijfskundig ingenieur aan de TH Eindhoven. In 2020 nam ik afscheid als partner van een groep Interim bestuurders en organisatieadviseurs.

Begin 2022 ontdekte ik dat er een groot tekort is aan wiskundedocenten. Daarom stond ik het afgelopen schooljaar voor allerlei klassen om wiskunde te geven. Ook volgde ik een lerarenopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Maar aan het einde van dat schooljaar ben ik gestopt met beide dingen. Ik hoefde niet langer bijna elke dag om 6 uur op te staan en van Scheveningen naar Leiden of Amsterdam te rijden.

Nu help ik scholieren bij Arnout met huiswerk of moeilijke wiskundeonderwerpen. En daar geniet ik van!